ElcheTaxi torna a estar actiu per l'existència de servicis mínims

Els servicis mínims de radiotaxi permeten que s'active la possibilitat de realitzar reserves a ElcheTaxi.

El 30/07/2018 Elx Taxi està fora de servici per vaga indefinida de radiotaxi

A partir del 30/07/2018 Elche-Taxi es troba temporalment fora de servici degut a la vaga indefinida de radiotaxi. Durant tot el temps de duració de la vaga de radiotaxi no es podran reservar expedicions. Lamentem les molèsties.

El 29/11/2017 Elx Taxi estarà fora de servici per vaga de Radio-Taxi

El 29/11/2017 Elche-Taxi es trobarà temporalment fora de servici degut a la vaga de radiotaxi. Durant tot el temps de duració de la vaga de radiotaxi no es podran reservar expedicions. Lamentem les molèsties.

Inici del servici el 22 d’abril

Ja pot donar-se d’alta com a usuari i informar-se de les rutes i dels horaris, així com realitzar reserves. El pròxim dilluns 22 d’abril ja podrà fer ús del servici.

Ja pot donar-se d’alta

Per a la utilització del servici Elche Taxi és imprescindible donar-se d’alta com a usuari, pot fer-ho ací, en les oficines de PIMESA, i en les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC).

Benvingut a Elche Taxi

Elche Taxi és un servici que el Ajuntament d’Elx posa a disposició dels ciutadans a través de PIMESA, perquè es puguen realitzar desplaçaments des de les distintes partides rurals del terme municipal fins al centre urbà de la ciutat i viceversa, d’una forma ràpida i econòmica, prèvia reserva i amb subjecció al punt d’origen i destinació prefixats, en horaris determinats i sense possibilitat d’alteració o modificació del viatge contractat en un taxi compartit.

Syndicate content